Hvad har andre oplevet?

For at give et autentisk indblik i hvordan det er at rejse tilBhutan med Don Quijote Rejser, har vi på denne side samlet en række udsagn fra nogle af vores tidligere kunder.

Kulturelle rejser

Lis Pedersen, individuel rejse i det vestlige Bhutan

Turen gav et godt indtryk af befolkningen, natur og kultur. Sherap er engageret, vidende, omsorgsfuld, sjov festlig og hyggelig at være sammen med. Helt igennem en perfekt guide.

Chaufføren Tenzin Nynidras kørsel var ualmindelig rolig, når man tager medtrafikanter, køer, heste, æsler, hunde, sten og kløfter i betragtning.
Britta Munter & Fin Scheel Vandel, Klassisk Bhutan som individuel rejse

Så er vi hjemme igen efter en fantastisk rundrejse i Bhutan, hvor alt klappede i forhold til programmet i de to uger. Meget stor ros til vores dejlige guide Sherab og vores dygtige chauffør.

Sherab var meget omsorgsfuld og opmærksom på vores ønsker/behov og hun var god til at kontakte lokale folk, hvis der var mulighed for ikke-programsatte oplevelser undervejs. Turens rejseplan er meget velvalgt, så der ikke er for lange køretider pr dag, og dertil kommer gode hoteller og glimrende måltider.

Alt i alt har vi kun positivt at sige om rejsen i Bhutan, og vi kan fuldt ud anbefale den til andre med interesse for Bhutan’s spændende kultur og flotte natur.Marianne Christensen, De Berejstes Klub, grupperejse i det østlige Bhutan

Øst-Bhutan er et sjældent besøgt rejsemål, så her er der mulighed for enestående oplevelser. Vi fik en på opleveren. Var til maskedans i en lille landsby, hvor vi blev taget imod og behandlet som royale, vi gjorde en skøn vandretur op til 2245 m og en lille landsby med 16 huse, hvor et af Bhutans 3 helligste steder Omba Ney ligger længere oppe på klipperne. Har man været her og to andre vanskeligt tilgængelige steder, kommer man direkte i himlen... Landsbyen hedder Omba, og i år har der kun havde været 8-9 turister inklusiv os, så vi fik meget latter og smil fra dem, der i røg og damp sad og producerede "cornflakes" til Indien.

Vi besøgte også bjergbyen Merak i 3600 m højde, hvortil man indtil for 2-3 års siden kun kunne komme ved trekking. Nu kan man køre, 10-20 km/time op ad noget, man dårligt kan kalde vej. Og selvfølgelig så vi en del templer og ca 25 af de sorthalsede traner fra Tibet, der overvintrer her i en nationalpark.

Vejret var virkelig dejligt: 20 grader i skyggen og 28 i solen og ikke en dråbe regn; pragtfuldt i december måned.Vandretur med kulturelt indhold

Dora Jensen, Vandretur til Laya

Bhutan er et meget smukt land og befolkningen er meget hjælpsomme, flinke og imødekomne. Det er dejligt at være i et land hvor der ikke er tiggere. Der er rent.
Leif Nilsson, Vandretur til Laya

Laya-trekket var reelt to ture. Et trek der var ganske udfordrende, ikke mindst på grund af regnvejret. Herudover var det også en kultur-tur. Sammenlignet med tilsvarende i Nepal er Bhutan en helt anden verden. Nok som Nepal for 40 år siden. Smilende og positiv befolkning. Og naturligvis meget hjælpsomme.Don Quijote Rejser

ved Jan Mogensen

Havetoften 59, 2630 Tåstrup

Mail: jmog@quijote.dk

Rejsegarantifond:
reg. nr. 2703

Tlf.: 61 51 33 31;
bedst efter kl.17.